, , ,

What you see is what you get

No Nonsense Beauty staat voor objectieve beoordeling op het gebied van skincare. Of het nu gaat om professionele behandelingen als producten: iedere huid verdiend resultaat. Om onrealistische verwachtingen te voorkomen is het belangrijk dat de huidspecialist objectief is en informatie geeft dat berust is op wetenschappelijke onderbouwing.

Aangezien het beoordelen van resultaat hand in hand gaat met beeld (lees: foto’s) is het belangrijk om vergelijkingsmateriaal te hebben. En daar is een goede en grondige huidanalyse onmisbaar bij.

Observ520X

De Observ520X staat bekend als het gaat om vastleggen van beeld en video van diverse huidbeelden zodat deze vergeleken kunnen worden met toekomstig beeldmateriaal. Ieder mens weet inmiddels dat beeld niet liegt, en aantoonbare verbetering in beeldmateriaal is goud waard. Althans, als je de illusie van skincare voorbij bent…

Enige tijd geleden is No Nonsense Beauty in samenwerking met Observ520X en Meline een traject begonnen op het gebied van huidverbetering bij pigmentvlekken. Twee krachtpatsers bij elkaar dus de verwachtingen vanuit No Nonsense Beauty waren hoog. En eerlijk is eerlijk: de beelden liegen er niet om!

Wil je trouwens weten wat Meline kan betekenen bij hyperpigmentatie? Lees dan ons eerder verschenen artikel!

Een YouTube filmpje met uitleg over het Meline concept vindt je hier.

Maar eerst even terug…

En wel naar de Observ520X: een geavanceerd apparaat waarbij niet alleen het oppervlakkige huidbeeld maar ook de dieper gelegen huidproblemen en karakteristieke eigenschappen van de huid in beeld gebracht wordt. In deze tijd waarbij iedereen visueel is ingesteld is een huidanalyse apparaat een onmisbaar element om goed beeldmateriaal vast te leggen, resultaten op te volgen, de behandeling erop aan te passen EN zeker weten dat de behandelingen en producten aanslaan. Onder het motto “what you see is what you get” is dit apparaat eigenlijk onmisbaar, vooral bij duidelijk waarneembare huidproblemen zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken.

Het resultaat

Zoals eerder vermeld: het resultaat mag er wezen. Wat eraan voorafgegaan is slaan we over, behalve dat we met onderstaande beeld laten zien dat het niet zomaar een kijkdoos is. Uitgebreide analyse met de Observ520X is een must waarbij ons model Moniek tekst en uitleg krijgt over het beeldmateriaal én de Meline behandelingen met de daarbij behorende producten.

Nadat er divers beeldmateriaal wordt vastgelegd wordt dit door Kim Westbroek van de firma sQinno, leverancier van Observ520X uitgebreid met Moniek besproken. Hierbij worden ook de dieper gelegen huidproblemen in beeld gebracht zodat Moniek weet wat er zich in haar huid afspeelt. Vanuit dit oogpunt kan tevens de specialist weloverwogen kiezen voor bepaalde behandelingen en producten. Deze foto’s met alle besproken punten worden vastgelegd en zijn na het behandeltraject opnieuw besproken.

 

Even herinneren…

Dit is Moniek.

Of was Moniek… Ze is gesponsord door Meline en gaat een behandeltraject in met behandelingen en producten voor thuisgebruik, ondersteunt door de Observ520X om haar melasma tegen te gaan. Het filmpje hieronder is gemaakt met de Observ520X en laat ons zien wat we met het blote oog waarnemen, maar ook wat in de toekomst zichtbaar kon worden mocht er geen actie ondernomen zijn. Het filmpje laat duidelijk zien dat het pigmentprobleem in de diepere huidlagen veel extremer is dan dat we op dit moment zien. Dus: dit traject was voor Moniek een gift from heaven!

Oogverbluffend resultaat

Voor Moniek en alle andere geïnteresseerden geldt: hyperpigmentatie is een sluipend huidprobleem die zich zal voortzetten. Oplossen en verminderen van pigmentvlekken is één ding, maar het onder controle houden is nog belangrijker. Hoe? Regelmatig een huidscan met Observ520X en onderhoud thuis met Meline producten!

En voor wat het resultaat betreft: missie geslaagd!