,

Review Alpha-H Beauty Sleep Power Peel: wow, wow, wow!

Ben jij op zoek naar een masker dat je ’s nachts kunt gebruiken en dat speciaal is ontwikkeld om je huid te exfoliëren, zachter en gladder te maken, rimpels weg te strijken, poriën te ontstoppen en de huidvernieuwing te stimuleren? Een masker waarvan ook nog eens klinisch is bewezen dat het je collageenproductie verhoogt en een doffe huid weer laat stralen. En dat allemaal terwijl je slaapt? Zoek dan niet verder, want ik heb het voor je gevonden en uitgetest… Alpha-H Beauty Sleep Power Peel.

Huidvernieuwende krachtpatser voor de nachtelijke uren

Met 15% glycolzuur en 0,5% retinol is Beauty Sleep Power Peel een ware huidvernieuwende krachtpatser voor de nachtelijke uren. Het masker geeft je huidcellen een kickstart om de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen te bevorderen. En dat terwijl jij lekker in je bed ligt en je nog eens rustig omdraait om mooi wakker te worden. Zelfs de droge winterhuid knapt er aanzienlijk van op!

Met Axolight

Naast de sterspelers glycolzuur en retinol bevat Beauty Sleep Power Peel nog een effectieve werkstof in de hoofdrol. Het stofje Axolight – afkomstig van tarwezemelen – remt de melanogenesis om de ontwikkeling van pigmentvlekjes te vertragen en heeft een huidverhelderend effect: je wordt er vlekkeloos mooi van.

Voor welke huidtypes?

Heel simpel; alle huidtypes! Iedere huid is namelijk gebaat bij een optimaal functionerende celdeling en dat is nou precies waar Beauty Sleep Power Peel voor zorgt. Je kunt het masker dus heel goed inzetten bij uiteenlopende ‘huidongemakken’. Van beginnende rimpeltjes tot een doffe huid. Van een ruwe huid tot een onregelmatige huidteint, met donkere plekjes en vlekjes. En laten we wel wezen: een combinatie van verschillende huidproblemen komt vaak voor, en dan is een product die verschillende problemen aanpakt wel erg handig!

Hoe gebruik je Beauty Sleep Power Peel?

Ook dat eigenlijk heel handig… Reinig je huid voor het slapen gaan, bijvoorbeeld met de Balancing Cleanser van Alpha-H. Daarna breng je een beetje Beauty Sleep Power Peel aan (ter grootte van een kleine druif) op een droge huid en masseer het in met draaiende, opwaartse bewegingen. Je kunt het nachtmasker op je gezicht, hals en decolleté gebruiken. Vermijd je oogcontour. De restjes over je handen verdelen, en slapen!

Beauty Sleep Power Peel heeft een heerlijk volle en rijke textuur en ruikt naar bloemen en citrus. Na kort inmasseren wordt de textuur volledig door je huid opgenomen en hoef je niet bang te zijn dat je met een vettig hoofd op je kussen gaat liggen.

En daarna?

Helemaal niets. Je hoeft geen ander product over Beauty Sleep Power Peel aan te brengen. Juist omdat het zo’n krachtpatsen is, bevat het alles wat je huid nodig heeft om stralend wakker te worden. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, is lekker slapen. Ik ben verslaafd!

 

Tube 50 ml €84,95

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist