, , , , ,

QMS Skincare: where science meets innovation

QUALITY MEDICAL SYSTEM (QMS) –HOOGWAARDIGE SKINCARE OPGERICHT DOOR EEN DUITSE PLASTISCH CHIRURG DIE HIER VERBAZINGWEKKENDE RESULTATEN MEE WEET TE BEHALEN.

QMS is een merk dat leidt, niet volgt. Een filosofie die sinds 1986 het merk drijft. Opgericht met de visie om niet alleen een reeks producten te ontwikkelen, maar om een compleet systeem te creëren van verjongende huidverzorging die revolutionaire technieken combineert met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De QMS producten en behandelingen zijn erop gericht de expertise en know-how van de wetenschapper en het gebruiksgemak samen te brengen. Wetenschappelijke logica vormt de basis van geweldige huidverzorging en QMS brengt dit ethos vakkundig tot leven.

WAT MAAKT QMS UNIEK?

De oprichter van het merk Dr.med. Erich Schulte is een erkende traumatoloog, plastisch chirurg en een internationale huidverzorgingspionier die werkzaam was op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie en later in esthetiek en cosmetische chirurgie in Duitsland. De wortels van het merk liggen hierdoor in het verbeteren van post-operatie litteken genezing. Met name bij patiënten met brandwonden zijn met zijn producten verbluffende resultaten gerealiseerd.  Dr. Schulte heeft meer dan alleen een passie voor skincare. Zoals hij zelf zegt: ‘Advancing the science of skincare was more than a passion for me; it was my life’s work and the foundation of QMS Medicosmetics’. Vanuit die passie groeide het idee dat de elasticiteit en het uiterlijk van de huid voor iedereen kan worden verbeterd door collagen en hyaluronzuur in de juiste hoeveelheden te gebruiken. Hij richtte zich op de wetenschap om te zoeken naar een geschikte techniek die huidregeneratie stimuleert. Het resultaat van zijn onderzoeken is het zogenaamde ‘Collageencomplex’ wat als de basis van QMS ging dienen en nog altijd wordt beschouwd als de meest iconische innovatie in de cosmeticawereld. Het complex is uniek omdat het door gebruik van nieuwe technologieën diep in de huid voor regeneratie zorgt zonder de huid te beschadigen en met respect voor de huid. Veel skincare producten die fruitzuren bevatten kunnen namelijk de huid beschadigen of halen teveel huidlagen weg. Daarnaast is het gebruik van collageen essentieel voor QMS: het is het belangrijkste proteïne van het menselijk lichaam. Het collageen dat QMS gebruikt is van de hoogste kwaliteit en is 97% vergelijkbaar met het collageen dat ons eigen lichaam aanmaakt. Dit zorgt dus voor een optimaal regeneratie proces voor een gezonde, egale en strakke huid. Na een paar weken is er al zichtbaar resultaat.

 

HET ASSORTIMENT

De QMS producten zijn ontworpen om resultaten te leveren en tegelijkertijd de delicate huidbarrière te beschermen. De hoogwaardige formuleringen werken samen om specifieke en gerichte oplossingen te bieden voor elk huidprobleem, zelfs voor de meest veeleisende huidverzorgingsbehoeften. Naast het Collageencomplex heeft QMS een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten. Er wordt altijd gewerkt met hoogwaardige ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke kennis. De range bestaat uit cleansers & toners, collageenkuren, moisturizers, lip & oog crèmes, hand- & lichaamsverzorging en zonnebrandproducten.

QMS is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde salons en online via onder andere www.qmsmedicosmetics.com