QMS Lip Line Corrector Lip Serum

Verticale rimpels boven je lippen… ook wel liplijntjes of rokerslijntjes genoemd. Ze zijn moeilijk te verbergen en kunnen je er met gemak 10 jaar ouder laten uitzien. Liplijntjes ontstaan zowel op je lippen als op je bovenlip, waarbij ze in het ergste geval helemaal vanaf de lip omhoog naar de neus lopen. Niet fraai. Oorzaak nummer 1? Vanaf je twintigste maak je ieder jaar ongeveer 1 procent minder collageen aan en naarmate de collageenproductie afneemt, wordt je huid dunner en minder elastisch. Een ouder wordende huid produceert ook nog eens minder huidvetten, wat kan leiden tot een drogere huid. Vooral je lippen hebben hier last van, omdat ze continu worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf zoals weer en wind. En wat dacht je van het gebruik van uitdrogende producten of make- up?

En dan het roken: herhaaldelijk dezelfde beweging met de vrije radicalen daarbij zorgen voor duidelijkere rimpels op de bovenlip. Of het maken van een ducklip voor een onweerstaanbare selfie, niet wetend dat juist deze mimiek zorgt voor het verkleven van de rimpels op de bovenlip…

Maar ja, wat als die ontsierende liplijntjes er eenmaal zijn?

Gelukkig heeft QMS een slim product geformuleerd: QMS Lip Line Corrector Lip Serum. Deze lichtgewichte formule wordt razendsnel door de huid van én rond je lippen opgenomen. Een hyaluronzuur complex en extract van wakame zeewier (je weet wel… van de sushi) dringt tot diep in de huid door en helpt je huid om vocht vast te houden. Squalaan, een natuurlijke olie die bekend staat als waanzinnige hersteller van de elasticiteit van de huid voedt je lippen zonder een vettig laagje achter te laten. Het product plakt of glimt ook niet op je lippen na gebruik. Het effect: mooie volle en gehydrateerde lippen. Gebruik je fillers voor vollere lippen? Dan heb je een dubbele bonus, want door de 4 soorten hyaluronzuur blijft je filler langer mooi. Verruil je lippenbalsem tweemaal daags voor QMS Lip Line Corrector Lip Serum en je zult na een paar weken – net als ik – de eerste resultaten zien. Voor extra effect gebruik je het serum in combinatie met het award winning collageenserum van QMS.

 

TIP: gebruik QMS Lip Line Corrector Lip Serum onder het collageen voor een extra langdurig effect!

Meer informatie over QMS Medicosmetics vind je hier.

15 ml €200,-

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist