Naast resultaat is beleving het nieuwe sleutelwoord als het gaat om skincare anno nu. Waar het al langer gaat om huidverbetering, anti aging en resultaat is beleving een nieuw vereiste. Althans, als je op lange termijn ook het resultaat wilt behouden (lees: herhaaldelijk je favoriete producten gebruikt) is het wel zo prettig als je producten aangenaam aanvoelen of ruiken. Overigens geldt dit niet alleen voor een product, maar ook je behandeling bij een huidspecialist moet een weldaad zijn. Een goede behandeling is behalve effectief ook aangenaam en prikkelt al je zintuigen voor happiness ter plaatse, en daarna. Deze beleving blijft je altijd bij en zal een glimlach tevoorschijn brengen op het moment dat je eraan terugdenkt. Net als bij mij na de QMS Neo Tissudermie behandeling…

Neo wat?

Neo Tissudermie staat wat mij betreft voor een nieuwe huid met nieuwe vezels in de huid. Niet dat ik dit nagevraagd heb, maar de naam van de behandeling, de ingrediënten in de producten en daarnaast de beleving ervan zorgt ervoor dat ik mijn mening vorm over de betekenis. Daarnaast krijg ik van het idee van een nieuwe huid een glimlach op mijn gezicht, maar dat is vanzelfsprekend. Want wie wil nou geen nieuwe, jonge huid?

De QMS Focus

In een eerder verschenen artikel over QMS kun je lezen dat het merk zich heeft ontwikkeld van uit de wetenschap. Vanuit een medische basis is het merk zich gaan specialiseren in lichaamseigen huidherstel met collageen, het jeugdigheidselixer van onze huid. Niet zomaar een product dus: QMS is ontwikkeld door wetenschappers voor huidspecialisten die in staat zijn de huid te lezen en te corrigeren. De Neo Tissudermie behandeling is het bewijs van deze wetenschap: de formules achter de producten en daarmee deze behandeling zijn niet gebaseerd op illusie en liegen niet als het om effectiviteit gaat. Meer weten? Via deze link lees je het artikel over de ontwikkeling en wetenschap achter QMS Medicosmetics.

De behandeling

Na een grondige reiniging en peeling van de huid wordt de huid eerst tot rust gebracht met een speciaal algenmasker. Op het moment dat niet alleen je huid, maar ook je ziel tot rust komt begint de ontspanning pas echt. Een liftende en huid verstrakkende massage laat je niet alleen ontspannen maar zorgt ook in combinatie met collageen stimulerende werkstoffen voor duidelijkere en scherpere gelaatscontouren. En dat voel je.

Het blijft niet enkel bij deze ontspanning en huidverstrakking: een dik laagje schuimmasker (welke voelt als room) is de next step. Zalig. En heel eerlijk: de rest heb ik niet meegekregen doordat ik me heb overgegeven aan de magische producten en de gouden handen van de schoonheidsspecialiste.

Ik geef toe dat ik een royale smeerder ben en schroom niet om meerdere producten over elkaar aan te brengen, maar dit was wel een bijzondere ervaring. Ik vroeg me werkelijk af waar alle producten bleven. Bijna alle producten die royaal over elkaar werden aangebracht werden ook schaamteloos opgenomen door mijn huid. En ik dacht dat ik een goed onderhouden huid had…

Het resultaat

Zoals eerder aangegeven voelt de huid strakker, en dat gevoel neemt de komende dagen duidelijk toe. Optimaal gehydrateerd, strak en glad kijk ik de komende weken in de spiegel. De complimenten strelen mijn ego en heb een tweetal QMS-producten erbij die ik trouw gebruik. En iedere keer opnieuw beleef ik de ervaring van de QMS Neo Tissudermie behandeling…

Ben je iemand die de créme de la créme wil en wil je je huid verjongen tijdens een onvergetelijke beleving in de schoonheidssalon?

Ik zeg: boek dan een QMS behandeling!

 

Wil je weten welke 2 QMS- producten mij doen denken aan deze wonderbehandeling?

Volg dan onze sociale mediakanalen voor posts, vlogs, reels & reviews!

www.qmsmedicosmetics.com

© Ahmet Turkkani