QMS - No Nonsense Beauty
, ,

QMS Advanced Collagen Serum in Oil

Collageen én voedende Omega 3 olie in één product: hoewel ik niet van olie hou, is dit wel een heel bijzonder product! Waarom? Ik hou van collageen, laat dat duidelijk zijn. Maar dat collageen in een olie verwerkt kon worden intrigeerde me. En wat blijkt: niet voor niets want mijn huid slurpt alles op, ziet er gehydrateerd uit, fijne lijntjes zijn verdwenen en ik heb geen vette restjes van de olie. En dat alles met een supermooie glow! Het is een ideaal product voor de herfst of winter, of gewoon altijd als je er eeuwig stralend uit wilt zien. De techniek achter deze collageen in olie vereist nogal wat kundigheid, en met toevoegingen zoals Bakuchiol (alternatief voor retinol met super antioxidant eigenschappen) en Vitamine C en B3 heeft het product wat mij betreft een gouden standaard behaald binnen de wereld van anti aging en huidverjonging!

I love it!

Wil je het QMS Advanced Collagen Serum in Oil ook proberen? Informeer naar een QMS Schoonheidssalon bij je in de buurt, of check www.qmsmedicosmetics.com

 

©Ahmet Turkkani