, , , ,

Pigmentvlekken? Weg ermee!

MeLine is een productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft en ongeacht of je nou een lichte of donkere huidskleur hebt. Het is geschikt voor elk pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat pigmentaanmaak een proces is die in meerdere fases verloopt en wil je de huid goed behandelen, dan is het noodzakelijk in te haken op deze verschillende fases met high-end werkstoffen. Om verschillende complicaties en overmatig pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering. Een vereiste voor deze specialisatie is dat de huidspecialist de nodige kennis in huis heeft, en dat de behandelde persoon de producten thuis op de juiste manier gebruikt. De behandleingen en producten van MeLine werken tevens huidverjongend en tegen rimpels en litteken

 

Ahmet Turkkani is al vanaf het begin betrokken geweest bij de lancering en trainingen van MeLine in Nederland en kent zowel de behandelingen als de producten.  De komende tijd wordt dan ook door hem uitgelegd én gedemonstreerd hoe MeLine werkt.

No Nonsense Beauty doet er nog een schepje bovenop: de behandelingen met MeLine worden onderbouwd en uitgelegd met behulp van Observ520X: hét apparaat op gebied van huidanalyse. De Observ520X is een geavanceerd apparaat waarbij niet alleen het oppervlakkige huidbeeld maar ook de dieper gelegen huidproblemen en karakteristieke eigenschappen van de huid in beeld gebracht wordt. In deze tijd waarbij iedereen visueel is ingesteld is een huidanalyse apparaat een onmisbaar element om goed beeldmateriaal vast te leggen, resultaten op te volgen, de behandeling erop aan te passen EN zeker weten dat de behandelingen en producten aanslaan. Onder het motto “what you see is what you get” is dit apparaat eigenlijk onmisbaar, vooral bij duidelijk waarneembare huidproblemen zoals hyperpigmentatie.

Nadat er divers beeldmateriaal wordt vastgelegd wordt dit door Kim Westbroek van de firma sQinno, leverancier van Observ520X uitgebreid met Moniek besproken. Hierbij worden ook de dieper gelegen huidproblemen in beeld gebracht zodat Moniek weet wat er zich in haar huid afspeelt. Vanuit dit oogpunt kan tevens de specialist weloverwogen kiezen voor bepaalde behandelingen en producten. Deze foto’s met alle besproken punten worden vastgelegd en in de toekomst opnieuw besproken.

 

Even voorstellen…

Dit is Moniek.

Moniek wordt gesponsord door Meline en gaat een behandeltraject in met behandelingen en producten voor thuisgebruik, ondersteunt door de Observ520X om haar melasma tegen te gaan. Het filmpje hieronder is gemaakt met de Observ520X en laat ons zien wat we met het blote oog waarnemen, maar ook wat in de toekomst zichtbaar zal worden mocht er geen actie ondernomen worden. Het filmpje laat duidelijk zien dat het pigmentprobleem in de diepere huidlagen veel extremer is dan dat we op dit moment zien. Dus: werk aan de winkel!

 

Wil je behandeltraject van Moniek volgen, en weten wat Meline voor resultaten biedt bij pigmentproblemen zoals melasma, ouderdomsvlekken of overige pigmentvlekken?

Stay tuned, want we hebben veel oogverbluffende resultaten die we gaan delen!

 

©Ahmet Turkkani