Heb je ook het hele jaar je huid goed verzorgd? Waarschijnlijk wel. En dan ga je eindelijk een keer op vakantie en je kunt vooraf aan beginnen. Je bent echt niet de enige. De zon is heerlijk, en zonbescherming blijft een vereiste maar zeg nou zelf: neem jij je hele plankje aan producten mee op vakantie?

Waarschijnlijk niet. En het goede nieuws is: dat hoeft ook niet!
Neem je je reiniging en zonbescherming mee dan kan je tijdens de vakantie je huid prima verzorgen met een paar producten. Hierbij wel een kanttekening: dit kan als je huid in goede staat is en een goede basis heeft voor deze summer skin spoil producten van pHformula. Vraag je huidspecialist om advies, die kan je perfect adviseren! Maar welke producten zijn deze summer skin spoil producten? Hier zijn ze…

 

pHformula AGE Serum

 

Gemak dient de mens en het AGE serum is daar een perfect voorbeeld van. Vier dimensionaal hydraterend hyaluronzuur legt een netwerk onder de huid aan en zorgt voor binding van vocht, volume, voorkomt vochtverlies en geeft comfort. Diverse peptiden zorgen voor aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid zich verjongt terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie. Het AGE serum is geschikt voor zowel dag- als nacht en moet overdag worden gecombineerd met een zonbescherming zoals pHformula SPF 30+ of SPF 50. Wil je meer weten over dit handige product? Lees dan onze volledige review via deze link.

 

30 ml €99,-

 

pHformula SOS Hydra Gel Mask

 

Het woord zegt het al: dit masker is de ultieme dorstlesser als het gaat om een vochtarme tot droge huid, of een huid die gekalmeerd dient te worden na een dagje zon. Allereerst: daar bedoelen we niet de verbrande huid mee, want dan ben je te laat. Maar een huid die gecontroleerd heeft genoten van het zonnetje knapt aanzienlijk op van deze lichte gelformule. Ondanks dat het masker een lichte tinteling kan geven is het zelfs prima te gebruiken als een nachtcreme. Het geheim in dit product is Cichoreiwortel extract. Het effect is een direct verstrakkend effect en consequent gebruik ervan prikkelt op langere termijn de collageenaanmaak. De basis van het product is hyaluronzuur: hierdoor worden alle vochtreservoirs in de huid aangevuld en wordt uitdroging en een trekkerig gevoel voorkomen. Waarschuwing: voelt zalig!

Tube, 50 ml €29,50

 

pHformula BODY Firming Lotion

 

Ik hoor je al denken dat het te laat is voor je killer body, maar laat dit product nou net iets meer doen (en op kortere termijn) dan enkel je huid verstrakken. En uiteraard wil je een strakke huid, maar dat is, eerlijk is eerlijk, een traject op lange basis. Dus ja, smeren in de winter geeft mooier resultaat in de zomer. Maar geen zorgen: er zijn ook korte termijneffecten die het smeren waard zijn. Welke?

 

Laminaria extract is rijk aan minerale zoutsoorten, vitamines en sporenelementen. Met name het Jodium stimuleert de stofwisseling en bestrijdt vochtophopingen. Daarnaast zorgt het Klimop extract voor het opheffen van blokkades in de afvoer van vocht. Door deze twee plantenextracten te combineren zie je er toch iets slanker uit in je badpak: het vocht in de vetcellen wordt namelijk afgevoerd waardoor ook de cellulitis minder opvalt. Toch maar smeren dus!

Tube, 200 ml €42,50

 

Chrytal eyes

 

Heb je de volgende ook wel eens dag spijt van een gezellig feestje? Of beginnen de kraaienpootjes je leeftijd te verraden? Soms heb je naast je oogcrème net dat beetje extra oogverzorging nodig en pHformula heeft daar een musthave voor: Chrystal Eyes! Deze oogmaskers zijn in de vorm van een kant en klare patch die je in een mum van tijd onder je ogen en slapen hebt gelegd. Tijdens de inwerktijd van een kwartier wordt je huid voorzien van gigantisch veel vocht, maar ook huidverjongende werkstoffen zoals diverse peptiden en proteïnen uit havermout. Deze proteïnen bevatten een walhalla aan voedingsstoffen (polyssachariden, zetmeel, saponinen, lipiden, vitamines, silicaten, kiezelzuur, flavonoïden en oligo- elementen) waardoor de huid strakker en compacter wordt. Tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen en wallen verdwijnen en je krijgt een uitgeruste look. Met de extra toevoeging van super antioxidant Resveratrol is het product een ‘one in its kind’ te noemen en onmisbaar voor de veeleisende huid rondom de ogen.

5 setjes €72,50

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist