100ml EXFO cleanse

pHformula E.X.F.O. cleanse

Normaal gesproken hou ik niet van een milk. Het doet me denken aan de periode dat ik nog de opleiding schoonheidsspecialist deed en aan de vette, plakkerige milk die uit een literfles kwam. Het product zat tot achter je oren en het verwijderen daarvan was al een kunst. Het positieve uit dit verhaal is dat het tegendeel is bewezen: een milk die zich vermengt met water die goed reinigt, geen restjes achterlaat en niet plakt: pHformula E.X.F.O. cleanse.

Deze luchtige milk emulsie brengt makkelijk een, vermengt zich met water en reinigt prima.

Lost make- up, vuildeeltjes en talg op, maar dat doen andere cleansers ook. Dus: wat is nou zo bijzonder aan dit product?

Behalve als reiniging kan dit product ook als peeling gebruikt worden, en dat zonder poespas. Je kan E.X.F.O. cleanse namelijk ’s ochtends dun aanbrengen en even in laten werken tijdens tandenpoetsen: het Papaïne uit Papaya verweekt dode huidcellen en zorgt zodoende voor een peelend en extra reinigend effect. Twee vliegen in één klap dus, én ideaal op reis of tijdens de extra zonnige dagen voor als je geen intensieve peeling wilt ondergaan. Of als je het behaalde resultaat met je professionele salonbehandelingen wilt onderhouden uiteraard…

Overige ingrediënten zoals Lactiobionic Acid zorgen voor een extra hydraterend effect terwijl Vitamine B5 zorgt voor een kalmerend effect waardoor dit product uiterst geschikt is voor de meest gevoelige huiden. Een toevoeging van Urea en Rooibos extract zorgt ervoor dat de huidconditie verbetert en vrije radicalen bestreden worden.

Wil je een goed reinigingsproduct met duidelijke meerwaarde voor een goede prijs-kwaliteit verhouding? Dan stel ik je graag voor aan pHformula E.X.F.O. cleanse!

www.dermaesthetics.nl

Tube 100ml €34,-

Tube 200ml €55,-