pHformula AGE serum

Wil je een jongere huid met minder rimpels en daarbij een luxe beleving? En dat het liefst met het gemak van een enkel product dat hydrateert, comfort geeft en je collageen stimuleert? Dat kan met het AGE serum van pHformula!

 

Of je nu een handig alles in één product wil of luxe combineert met resultaat: het AGE serum is een product dat bij ons echt in de smaak valt. Behalve dat het product goed over de huid verdeeld, makkelijk opgenomen wordt en geen restjes achterlaat krijgt de huid ook een opmerkelijk mooie glow waardoor het een fantastische prep is voor make up. Of gewoon voor de ‘au naturelle’ dag natuurlijk…

 

Het rimpel verminderend effect is te danken aan een peptide complex (Palmitoyl Tripeptide-1 en Palmitoyl Tetrapeptide-7). Ook werkt het tegen donkere kringen onder de ogen en voert vochtwallen af, dus al met al een flinke antivermoeidheidseffect. Het 4D Hyaluronic Acid Complex is een combinatie van vier soorten hyaluronzuur welke een vierdimensionaal netwerk vormen. Dat netwerk trekt vocht aan terwijl het anderzijds vochtverlies tegengaat: een slim ingrediënt die in alle seizoenen zorgt voor een optimaal vochtgehalte van de huid waardoor fibroblasten de collageen- en elastine productie kunnen doorzetten. Next level werkstoffen zoals Kombucha (beschermt de natuurlijke weerstand van de huid) en Olijfstamcellen voorzien de cel van een lang en gezond levensduur en werken op lange termijn verjongend op de stofwisseling van de cel.

Een halve pipet volstaat voor gezicht en hals: aanbrengen met een lichte massage zorgt voor een betere opname om vervolgens de bijpassende crème en/of zonproduct aan te brengen.

30 ml €99,-

 

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist