Heb je een hardnekkig huidprobleem? Of wil je consequent wat aan huidveroudering doen? Dan kan een Nimue- huidspecialist je daarbij helpen. Hoe? Lees dan gauw verder, want met deze hoogwaardige designerpeels en bijbehorende serums kom je echt veel verder als het gaat om huidverbetering en anti-aging.

Soorten peelings

Peelings zijn vanuit de oudheid al een manier om je huid te reinigen. Van het Oude Egypte tot de Romeinse badhuizen en van een hammam tot aan de schoonheidssalon: peelings hebben een bewezen en effectief effect als het gaat om het verwijderen van verhoornde (lees: dode) huidcellen. Maar bij het Zuid-Afrikaanse huidverbeteringsmerk Nimue blijft het niet alleen bij het verwijderen van deze dode huidcellen. Vandaar ook dat we vanaf nu ook het woord ‘peeling’ niet meer gebruiken, maar in dit artikel overswitchen naar het woord ‘resurfacing’. En dat woord vereist nu eenmaal uitleg, dus dat geven we graag!

Peelings versus resurfacings

Peelings bestaan er in vele soorten en van een korrel tot een fruitzuur: peelings zijn effectief bij het verwijderen van verhoorning. Daarnaast hebben AHA’s, BHA’s en chemische zuren een bepaalde werking in het voordeel van de huid, zoals extra hydratatie, verhelderen van pigmentvlekken of het oplossen van te veel talg. En op de lange termijn draagt dat bij aan duurzame huidverbetering en huidverjonging.

En dan resurfacings…

De resurfacing is de Rolls Royce als het gaat om het peelingsprincipe. Dus het peelt de huid, maar bevat in de regel meerdere soorten eiwit oplossende zuren zodat de huid geëtst wordt. Maar daar blijft het niet bij: deze combinatie van zuren is ook in staat om werkstoffen in de huid te brengen. En die werkstoffen zijn de hoofdrolspelers: zij beïnvloeden de werkwijze en functionaliteit van de huid. Met andere woorden: wil je je huid van binnenuit beïnvloeden en de huid tegelijkertijd peelen? Dan is een Nimue SRC behandeling echt iets voor jou!

 

3 krachtige formules

Nimue werkt niet alleen met huidtypes maar ook met huidbeeld. Vooral de huid verbeterende producten voor thuisgebruik zijn ingedeeld in programma’s die gelijk vertellen waarvoor ze dienen.

Wil je meer weten over het Nimue huidclassificatie systeem? Neem dan een kijkje op www.nimue.nl en ontdek meer over huidverbetering en anti-ageing.

 

 

De drie krachtige SRC peels pakken huidveroudering, hyperpigmentatie en acne op een effectieve wijze aan en zijn speciaal ontwikkeld voor de huidspecialist die tot de kern van het probleem de huid wil verbeteren. De SRC peels verwijderen ongezonde en verhoornde cellen, maken de huid gladder en transporteren met een speciaal delivery system de hoognodige werkstoffen. Dat laatste is een doorbraak in de huidverbetering aangezien de werkstoffen in staat zijn de functie van de huid direct te beïnvloeden. Het gevolg is dat er snel resultaat wordt bereikt. En dat zowel in als op de huid!

Thuisbehandeling

Nu worden de allerbeste resultaten met de SRC peels bereikt in kuurverband: de kracht van huidverbetering zit immers in consequente en discipline. Nimue SRC (Skin Resurfacing Complex) behandelingen voeden als het ware de huid opnieuw op waardoor de denkwijze en functioneren van de huid veranderd. Maar bij het opvoeden hoort huiswerk en ook daar is over nagedacht…

 

Nimue TDS Serums

TDS staat voor Trans Dermal Solution en bevat de meest pure vorm van dezelfde werkstoffen die zijn verwerkt in de professionele SRC-behandelingen. Dit zorgt ervoor dat je thuis zelf de huid kunt blijven voorzien van de juiste prikkeloverdracht in de juiste huidlaag. Een dun laagje van een TDS Serum aangepast naar huidtype herstelt het vochtgehalte, geeft comfort, corrigeert en verbetert huidfuncties en geeft een gezonde huid met een fantastische, langdurige glow als resultaat. Met het motto huidverbetering doe je samen vult het Zuid-Afrikaanse Nimue deze behoefte volledig in en geeft zowel huidspecialist als consument de mogelijkheid tot ongekend snel resultaat.

Heb jij je afspraak al staan?

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist