,

NIEUW: PCA skin Pro-Max Age Renewal Serum

Minimale moeite, maximale huidverjonging

PCA skin staat bekend om de probleemoplossende serums en lanceert nu een unieke serum die collageenproductie stimuleert, huidverstrakkend werkt en de huid maximale volume geeft: Pro-Max Age Renewal Serum!

Deze parel van PCA skin bevat het gepatenteerde Micro Growth Factor Technology (MGF) welke dieper in de huid doordringt dan klassieke groeifactoren.

WAT ZIJN GROEIFACTOREN

Een groeifactor is een van nature voorkomende stof die de celdeling stimuleert. Vanzelfsprekend bevat de huid lichaamseigen groeifactoren. Helaas zijn deze onderhevig aan veroudering en hierdoor uiteindelijk een beduidende afname. PCA skin is erin geslaagd stamcellen dieper in de huid te transporteren en deze tekorten aan te vullen.

 

Peptiden

Ook bevat het Pro-Max Age Renewal Serum een uitgebreide scala aan peptiden. Peptiden zijn kleine fragmenten eiwitten: hetgeen waar de huid ook uit is opgebouwd. Samen met de gepatenteerde stamcellentechnologie zorgen zij samen voor het aanvullen van alle essentiële tekorten in de huid. Peptiden zoals Palmitoyl sh-tripeptide-1 amide en Acetyl tripeptide-54 amide stimuleren fibroblasten en activeren de collageenproductie. Het resultaat is een volle, stevige huid met een strakkere huid en minder rimpels.

Een leuke feit over dit product is dat er eveneens huid verstrakkende biopolymeren in zitten. Dit zorgt voor een direct optisch waarneembare vermindering van rimpels!

En dan de beleving: het product zorgt met 1-2 pompjes voor een ultrazachte, fluweelachtige finish. Afsluiten met een moisturizer mag, maar een zonbescherming overdag moet. En een welgemeende opmerking: hier is geïnvesteerd in zowel productontwikkeling als beleving: er zijn weinig producten die op beide gebieden uitmuntend scoort.

 

30 ml dispenser €239

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist