Anti aging No Nonsense Beauty

We hebben een jaar vol spanning achter ons gelaten en ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ben blij dat het 2021 is. Een nieuw jaar betekent immers nieuwe kansen en laten we er van uit gaan dat dit jaar een beter jaar wordt voor iedereen en de wereld er een stuk mooier op wordt. Ieder mens heeft bepaalde gewoontes met nieuwjaar. De een neemt een nieuwjaarsduik in de zee terwijl een ander een detox kuur doet. Zo heb ik ook mijn eigen ritueel en voor mij betekent een nieuw jaar een nieuwe huid. Peelen dus…

Peelings zijn zo oud als de weg naar Rome en worden al vanuit de oudheid toegepast. In het Oude Egypte bijvoorbeeld werd de huid gereinigd met woestijnzand terwijl dit tegenwoordig terug te vinden is binnen de schoonheidssalon als microdermabrasie. Primitieve huid peelende stoffen zoals citroensap of melk vinden we anno nu terug in wetenschappelijk onderbouwde producten die citroen- en melkzuur bevatten. Uiteenlopende werkstoffen die de huid peelen voor dagelijks gebruik, voor minder regelmatig gebruik of professioneel gebruik: de professionele huidspecialist kan niet zonder peelings en een succesvol resultaat zonder een peeling is nagenoeg onmogelijk.

Ben je op zoek naar een huidspecialist die resultaatgericht werkt? Vraag dan naar de peelings waarmee het resultaat behaald kan worden. Vaak is een enkel aantal van deze behandelingen voldoende om acne, pigmentvlekken of rimpels aan te pakken. Eveneens blijft het peelen niet enkel tot de salon, thuis kun je het resultaat verfijnen en behouden met producten op basis van diverse zuren. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan je huidspecialist je hiermee van dienst zijn.

Ahmet Turkkani