,

Miracle Eye Cream van Olcay Gulsen Beauty. Een wonder in een flesje?

Tijdens de feestdagen verraden je ogen vaak als eerste dat je het net iets te gezellig hebt gemaakt. Een glas bubbels te veel, of juist een paar uurtjes slaap tekort. Het resultaat? Een kreukelige oogcontour met droogtelijntjes en donkere kringen. Olcay Gulsen Beauty heeft een oogcrème in het productassortiment die wonderen belooft. De Miracle Eye Cream, in een overigens werkelijk prachtige verpakking met handig pompje. Ik heb het product de afgelopen weken voor je uitgetest.

Eerst even iets over Olcay Gulsen Beauty

Olcay Gulsen ken je ongetwijfeld van TV. Naast bekende Nederlander is Olcay is programmamaker, modeontwerper, ondernemer en last but not least oprichter van Olcay Gulsen Beauty. Met haar beauty merk focust Olcay zich op empowerment. Olcay: “Cosmetica hoort fun te zijn en je krachtig te laten voelen in plaats van onzeker. Ons doel is dan ook om ongecompliceerde producten te maken van hoge kwaliteit met effectieve natuurlijke en actieve ingrediënten. Items die niet alleen voor een glamorous look zorgen, maar ook goed zijn voor jouw huid en gezondheid.”

Dat is natuurlijk een statement dat we bij No Nonsense Beauty omarmen. Deze review begint dus veelbelovend, maar uiteindelijk gaat het om daadwerkelijke resultaten en niet om veelbelovende quotes. Lees verder…

De hele dag fris en fruitig

Miracle Eye Cream is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen en zorgt ervoor dat je er de hele dag fris uitziet. De sterspeler van de productformule is een plantaardig, huid-identiek collageen dat de elasticiteit verhoogt en je huid verstevigt. Samen met hyaluronzuur, extracten van sojaboon en sheabutter verzacht en hydrateert Miracle Eye Cream bovendien je oogcontour en vervaagt het fijne lijntjes. Tot slot zijn aan de formule vitamine C en zoethoutwortelextract toegevoegd om donkere kringen rond je ogen te verhelderen.

 

Aanbrengen met je ringvinger

Je brengt de luxe, heerlijk volle crème ‘s ochtends en ‘s avonds met je ringvinger aan op het gebied onder je ogen. Waarom je ringvinger en niet je wijsvinger? Da’s eigenlijk heel simpel, maar veel mensen weten het niet… Met je ringvinger kan je veel minder kracht zetten dan met je wijsvinger. Op die manier loop je minder risico dat je de kwetsbare huid rondom je ogen beschadigt. Klop de crème voorzichtig in, totdat hij helemaal door je huid is opgenomen. En voor de duidelijkheid: dit product voelt comfortabel aan maar trekt ook snel in. Ideaal voor mensen die erna nog make up willen aanbrengen!

Tip van Ahmet: Neem bij het aanbrengen van een oogproduct ook je wenkbrauwbot mee. Zo weet je zeker dat het gehele gebied rondom je ogen de juiste verzorging krijgt.

Instant gladstrijkend effect

I am impressed… het hyaluronzuur in de formule zorgt voor een indrukwekkend instant gladstrijkend effect, meteen bij het allereerste gebruik van Miracle Eye Cream. Olcay heeft namelijk gebruik gemaakt van zogenaamde ‘filling spheres’ waarbij hyaluronzuur als minuscule kleine bolletjes in de lijntjes kruipt en ze meteen opvult. En dat zie je.

Ook de lange termijn resultaten mogen er ook zijn. Met power werkstoffen als collageen en vitamine C is dit een product dat voor iedereen een slimme keuze is. Ongecompliceerd en van hoge kwaliteit: precies hetgeen waar Olcay Gulsen Beauty voor staat.

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist