,

MARIA GALLAND PARIS

Even voorstellen…

Madame Galland, een Franse dame met een filosofie en een eigen visie op huidverzorging. Maria Galland geloofde dat je eigen energie je mooi maakt: energie de beauté. Deze tijdloze schoonheid kan worden versterkt door huidverzorging die is afgestemd op de individuele behoeften van de huid. Daarnaast speelt volgens Maria Galland een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl een hele belangrijke rol. Deze holistische benadering is vandaag de dag erg trendy, maar in de jaren zestig was deze filosofie een revolutionaire gedachte. De nieuwe normen binnen de skincare industrie met de overtuigingen van Madame Galland vormde de basis van een groot skincare imperium. En alles begon met een rimpel…

Een rimpel in Parijs

Het begon allemaal met een rimpel in een kleine Parijse flat… Dit moment was het begin van Maria Galland haar opmars binnen de Franse beautyindustrie. En kort daarna wereldwijd…

Maria Galland was een gepassioneerde danseres en raakte gefascineerd door huidverzorging door de frons van haar moeder. Toen haar moeder (en tevens haar idool) begon te klagen over rimpels had Maria een grote wens: haar moeder gelukkig zien. Vanaf dat moment wijdde ze zich volledig aan het ontdekken van de geheimen van een mooie, gezonde huid. Uiteraard met haar visie: de innerlijke energie en schoonheid van elke vrouw of man in elke levensfase naar boven halen. Want wie zich goed voelt, ziet er goed uit…

Tot op de dag van vandaag hangt er een sfeer van mysterie rond de naam Maria Galland. Geraffineerd en elegant werd ze in 1960 uitgeroepen tot Miss Paris. Ondanks haar carrière als natural beauty bestaan er weinig foto’s van haar. Haar geboortejaar was ook altijd een goed bewaard geheim. Maar wat schoonheid en huidverzorging betreft wilde Maria Galland de onderste steen boven en maakte ze geen geheimen van de nieuwste wetenschappelijke informatie. En dat heeft ze de wereld laten weten ook. Onderzoek en medische expertise moest het decoratieve imago van cosmetica hervormen en niet de symptomen van een ongezonde huid, maar de oorzaken moesten aangepakt worden. De professionele behandelingen van Maria Galland zijn dan ook oplossingsgericht samengesteld waarbij de balans tussen huid en ziel de hoofdrol speelt.

De unieke visie van Maria Galland is uiteindelijk net zo eenvoudig als ingewikkeld: schoonheid betekent je goed voelen in je vel, ongeacht je leeftijd. Het is dus nooit te laat om met huidverbetering en anti aging te beginnen – het enige dat telt is dat de behandeling is afgestemd op je individuele behoeften. Talloze vrouwen (en mannen) over de hele wereld blijven tot op de dag van vandaag vertrouwen in haar kunst van huidverzorging. Het is niet voor niets dat Maria Galland de “grande dame” van de schoonheid wordt genoemd.

Maria Galland begon haar skincare behandelingen aan te bieden vanuit haar eigen flat, maar opende later haar eerste chique schoonheidsinstituut in Parijs. Haar doel was om de huid zichtbaar en effectief te beschermen (en behandelen) tegen tekenen van veroudering. Het behandelconcept draaide om twee componenten, die tot op de dag van vandaag de pijlers van het merk zijn: de karakteristieke “signature behandelingen” in een sfeer van warmte en rust, en innovatieve methoden en producten die de tijdgeest weerspiegelen welke de huidverbeteringsbehandelingen omvatten. Vandaag, 60 jaar later, vertegenwoordigt het merk Maria Galland Paris nog steeds deze unieke filosofie.

 

DE KRACHT IS JEZELF TE ZIJN

Maria Galland is van mening dat er niet zoiets bestaat als een huidtype; iedere huid heeft een eigen karakter en heeft een gepersonaliseerde benadering nodig.  Individueel advies, een goede huiddiagnose en personaliseren van de behandelingen in het instituut met daarbij diepgaande kennis van diverse huidprocessen en adviezen voor het behoud van de conditie van de huid zijn het geheim van goed resultaat. En uiteraard draagt je eigenwaarde enorm bij aan het te behalen resultaat.

HET GEHEIM VAN EEN STRALENDE HUID OP ELKE LEEFTIJD

De juiste huidverzorgingsroutine is een routine die je huid perfect reinigt en voedt. Het is heel belangrijk dat de huidverzorgingsproducten die je in je dagelijkse skincare ritueel gebruikt goed zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je huid en correct worden aangebracht. Alleen zo profiteer je optimaal van de waardevolle ingrediënten die de producten bevatten. En dat is waar de huidspecialist om de hoek komt kijken. Want wist je dat je niet zomaar de Maria Galland behandelingen kan en mag uitvoeren, en dat hier een flinke trainingsprogramma aan verbonden is?

 

EEN BEAUTY TIJDLIJN

Zestig jaar beautyexpertise en baanbrekende innovaties – uit het verleden, het heden en verder!

  1. De eerste mijlpaal van Madame Galland werd helemaal aan het begin van haar carrière bereikt met de lancering van de 5 CRÈME RÉGÉNÉRATRICE. Deze intens verjongende en versterkende nachtcrème (een eerbetoon aan Coco Chanel en haar iconische parfum Chanel N°5) was al snel wereldwijd een bekendheid. En de werking van dit product is tot op de dag van vandaag indrukwekkend. Ken je het gevoel van het bijten in een bonbon en dat de vulling in je mond loopt? Zo voelt 5 CRÈME RÉGÉNÉRATRICE aan, maar dan op je huid…
  2. Vanaf het allereerste begin hechtte Maria Galland veel waarde aan dermatologisch onderzoek. Haar combinatie van zorgvuldig samengestelde huidverzorging met de kracht van manuele ondersteuning door de huidspecialist zoals een massage leidde tot de creatie van haar kenmerkende anti-aging-behandeling, de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE. De manuele huid verstrakkende en modellerende behandeling is tot op de dag van vandaag onovertroffen techniek voor een jeugdige en elastische huid. Een absoluut aan te raden beleving…
  3. Een ander hoogtepunt is 2 MASQUE SOUPLE. Dit diepreinigend crème masker bevat natuurlijke klei- (kaoline), klimop- en aardbei-extracten die al snel na het aanbrengen beginnen te werken. Het masker absorbeert afvalstoffen, stimuleert de natuurlijke functies van de huid en zorgt direct voor een stralende teint. Wie wil dat nou niet?
  4. In 1978 opende het eerste Maria Galland Instituut in Parijs. Dit maakte de weg vrij voor vele anderen die nog zouden volgen. De doeltreffendheid van haar producten en behandelingen raakte snel internationaal bekend. Vandaag de dag zijn de producten en behandelingen van Maria Galland Paris te vinden in meer dan 10.000 instituten, hotels en spa’s in meer dan 50 landen.
  5. Maria Galland omvat een holistisch concept van schoonheid. Een jeugdig uitziende huid kan enkel worden bereikt wanneer huid, lichaam en geest in harmonie zijn. Voor je lichaam zorgen is dan ook een cruciaal onderdeel van elk beauty rituteel. De lichaamsverzorgingslijn SOURCE D’ÉNERGIE werd oorspronkelijk gelanceerd in 1985, maar is voortdurend in ontwikkeling geweest en werd in 2022 opnieuw gelanceerd. De lijn is gebaseerd op de innovatieve Mood-BoostingMG-technologie en de unieke ingrediënten en ontspannende geuren laten zowel lichaam als geest achter met een heerlijk gevoel van welzijn: werkelijke geluksformules…
  6. De zon brengt vreugde in ons leven, maar eist ook zijn tol van onze huid. Hoe prettig je je ook voelt door de zon: het trauma die de huid oploopt is onomkeerbaar. Daarom is zonnecrème een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine. Met de SOIN SOLAIRE lijn biedt Maria Galland Paris de juiste bescherming tegen UVA en UVB straling voor verschillende huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huiden.
  7. De lancering van de luxe huidverzorgingslijn MILLE is een zeer bijzondere mijlpaal voor Maria Galland en biedt krachtige elixers voor het behoud van een jeugdige uitstraling. De kostbare actieve ingrediënten stimuleren de huid en zorgen voor een volledig spectrum van anti-aging effecten: regeneratie, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels: de droom van iedereen die huidverjonging wil.
  8. De LUMIN’ÉCLAT verzorgingslijn tovert de perfecte stralende glow tevoorschijn. Het bijzondere aan deze lijn is het vier-bloemencomplex van sleutelbloem, zijdeboom, viool en ogentroost. De flavonoïden en polyfenolen in de formules ontspannen de huid en laten haar stralen.
  9. De lancering van HYDRA’GLOBAL tilt de dagelijkse huidverzorgingsroutine naar een heel nieuw niveau: deze lijn combineert hydraterende verzorging met preventieve anti-aging bescherming. De vijf op elkaar afgestemde producten herstellen de natuurlijke vochtbalans van de huid en geven haar een nieuwe dynamiek. Ideaal om te gebruiken bij de eerste tekenen van huidveroudering…
  10. En de allernieuwste innovatie: de verzorgingsserie NUTRI’VITAL voor de droge en doffe huid. De nieuwe NUTRI’VITAL producten zijn perfect op elkaar afgestemd om de vermoeide huid te voeden en te régénereren en tegelijkertijd voor een langdurige hydratatie te zorgen. Met andere woorden: healthy lifestyle voor de huid!

DE KRACHT VAN AANRAKING

De schoonheidsspecialist heeft “gouden handen” die zorgen voor nieuwe energie en schoonheid. Wie ooit bij een schoonheidsspecialist is geweest kan dit beamen. Behalve kennis van ingrediënten en behandelmethodes van de huid heeft de schoonheidsspecialist de magie je herboren te laten voelen. Net als bij de behandeling Soin Lift’Expert.

Wie de Soin Lift’Expert-behandeling aan den lijve ondervindt, staat versteld – zowel van de heerlijke massagetechnieken als van de onmiddellijk zichtbare resultaten. Deze anti-aging behandeling maakt de huid steviger en voller en heeft een direct liftend effect.

 

Het beste uit de wetenschap

Maria Galland Paris staat synoniem voor baanbrekende formuleringen met actieve ingrediënten. Uiteraard in combinatie met de artistieke handen van schoonheidsspecialist. Wil je de beleving van Maria Galland ervaren en lekker in je vel zitten? Bezoek dan een Maria Galland huidspecialist voor een unieke beleving!