La Colline

Veilig, efficient en verfijnde huidverzorging: het Zwitserse La Colline heeft alles in huis om de huid te herstellen en te verjongen. Sinds 1997 is La Colline gespecialiseerd in biotechnologie en techniek van de huid waarbij er meerdere buitengewone vooruitgangen zijn geboekt in celtherapie: iets wat bij herstel en verjonging van de huid centraal staat. Het is dan ook niet vreemd dat er aan het Universitaire Ziekenhuis in Zürich in samenwerking met de afdeling reconstructieve plastische chirurgie en regeneratieve geneeskunde een La Colline PhD Fellowship is opgezet.  

De uniekheid van La Colline 

De werking van La Colline producten en behandelingen komt vanuit het fundament van de producten en focust zich op het DNA. Hierbij geldt de regel voorkomen is beter dan genezen: DNA herstellen kan immers niet maar met de juiste werkstoffen en een gezonde lifestyle worden toekomstige beschadigingen voorkomen. En zichtbare huidbeschadiging? Ook daar blinkt La Colline in uit: op zowel korte termijn als op lange termijn wordt snel maar ook duurzame huidherstel en huidverjonging gerealiseerd. 

Het Zwitserse merk slaagt erin om in 3 stappen de huid in het geheel te behandelen, namelijk:

  1. Door de huid optimaal energie te geven voor herstel.
  2. Door DNA te beschermen.
  3. Door de huid maximaal te hydrateren in alle huidlagen. 

La Colline hecht veel waarde aan de werking, maar eveneens aan de beleving. High-performance huidverzorging met fijn uitgewerkte texturen en geuren brengen huidverbetering en huidverjonging in een ander daglicht. Maar wat zijn nou de ster ingrediënten van La Colline waar de huid zo van opknapt? 

Haverproteïne 

Beschermt tegen externe invloeden en UV-straling en stimuleert de productie van proteïnen zoals collageen, elastine en glycosaminoglycans voor een betere vochtbinding in de huid. Hoe beter het vochtgehalte in de huid, hoe beter alle processen in de huid verlopen. Met nadere woorden: geen goede vochtbalans is weggegooid geld. 

Artemisia  

Beschermt de huid dankzij antioxidant werking. Deze plantaardige werkstof is een sterke cel beschermer en de werking is vergelijkbaar met Vitamine E: De celwand wordt optimaal versterkt om vrije radicalen te weren. En voor het geval je het nog niet wist: huidveroudering begint bij cel beschadiging door oxidatie (lees: vrije radicalen). 

Microalgen  

Beschermt de mitochondriën in de cel en geeft extra bescherming van DNA. Microalgen bevatten van nature het stofje Chlorofyl waardoor het zuurstoftransport wordt geoptimaliseerd. Het resultaat is een beter herstel van de huid in alle opzichten en een fantastische glow! 

Complex van ceramiden  

Hydrateert & beschermt de huidlagen en vermindert huidgevoeligheid & droogte. Door de huid intensief te behandelen of door gebruik van actieve skincare producten (denk aan producten met een te lage pH-waarde of te veel parfum/alcohol) raakt de huid uit balans. Hierdoor zijn er microscopisch fijne openingen in de huid waardoor er van alles uit de huid lekt maar ook ongewenste stoffen dieper in de huid komen. Ceramiden repareren deze openingen en zorgen daarmee voor een betere weerstand en bescherming van de huid.  

Hyaluronzuur  

What else. Voorziet de huid van intense hydratatie in alle huidlagen. Versterkt de samenhang van de cellen en geeft stevigheid, maakt de huid compact en ontneemt een trekkerig gevoel. Alle betere skincare producten bevatten hyaluronzuur. More words needed? 

Antiaging op topniveau: Advanced Vital- lijn 

ADVANCED VITAL-lijn verstevigt en revitaliseert de huid. Drie producten binnen de lijn maken de effectiviteit waar en verdienen verdieping. Off we go… 

Cellular Vital Serum 

Cellular Vital Serum geeft een facelift effect terwijl de huid soepel en elastisch aanvoelt. De formule is erop gericht om de algehele stofwisseling in de huid te verbeteren. Opmerkelijk genoeg voelt het serum rijk, maar trekt makkelijk in de huid en laat geen restjes achter. 1-2 pompjes is genoeg voor gezicht en hals. Het resultaat is een gezonde huid met een fantastische glow. Voor de moiste resultaten opvolgen met Cellular Vital Cream of Cellular Vital Extra-Rich Cream. 

30 ml dispenser € 210,- 

 

Cellular Vital Cream 

Cellular Vital Cream geeft een boost alle processen in de cellen, verstevigt de huid en zorgt voor een egale, jeugdige teint. De zalige textuur geeft een matte finish en ongekend veel comfort: de huid voelt satijnzacht. Een hoeveelheid van een kleine hazelnoot volstaat voor gezicht en hals. ’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen na Cellular Vital Serum optimaliseert de werking.  

30 ml pot € 204,- 

Cellular Vital Mask 

Cellular Vital Mask geeft direct een oppepper. Ben je vermoeid, slecht geslapen of wil je gewoon een jeugdigere, uitgeruste look? Cellular Vital Mask geeft je in een mum van tijd de glow die je wil. Zuurstoftransport in de huid wordt versneld en de hydratatie wordt aanzienlijk verbeterd. Dit product is een verwennerij voor de huid: zelfs de extreem doffe en vale huid knapt hier direct van op. Dit rijke masker wordt geadviseerd in een redelijk dikke laag aan te brengen op een schone, droge huid. Na een inwerktijd van 10-15 minuten kan het masker worden verwijderd en verzorging kan worden aangebracht.


30 ml pot € 165,- 

 

Ga jij ook voor veilig, verfijnd en effectief? 
Bezoek dan eens een La Colline huidspecialist! 

 www.ultracosmetics.nl 


© Ahmet Turkkani, 
Skincare Realist