Forlle’d en Platinum

Japanners zijn fijnproevers , ook in cosmetica. Eerder gepubliceerde artikelen hebben onderbouwd waarom. Los van de effectiviteit welke uiteraard bovenaan staat is de beleving bij Forlle’d ook formidabel. En ook voor wie deze beleving wil combineren met een flinke portie glamour kan bij Forlle’d terecht. De Japanse schoonheidsfilosofie is immers duidelijk: geef jezelf het allerbeste. En daarom heeft Forlle’d gekozen voor smeerbaar platinum. Waarom? Het werkt! Lees snel verder…

Alle cellen hebben zuurstof nodig om vitaal, maar ook om in leven te blijven. Daar waar de cellen zuurstof verbruiken om in leven te blijven komen diverse afvalstoffen vrij, waaronder vrije radicalen. En guess what? Zij zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor huidproblemen en huidveroudering…

Wil je meer weten over Forlle’d en antioxidatie?

Lees dan ons artikel via deze link!

Nu kunnen we niet zonder zuurstof en huidveroudering is een normaal proces. Maar hoe zou het nou zijn als we de vrije radicalen kunnen ‘vernietigen’ waardoor de schadelijke effecten niet ontstaan?

Het goede nieuws is dat dit mogelijk is, en wel met platinum!

 

De werking van platinum

Het klinkt chique: platinum op je huid. Los van dat het een bepaalde beleving geeft is platinum ook uiterst effectief als anti oxidant. Betreft de werking van platinum is de wetenschap duidelijk: het is het enige soort antioxidant die in staat is zich vast te plakken (soort van magneet) aan een vrije radicaal waardoor deze rustig blijft. En nog beter zelfs: platinum blijft net zo lang vastgeplakt aan de vrije radicaal totdat deze uitgeschakeld is. Zolang de vrije radicaal (rusig of niet) in de huid blijft zal platinum effectief zijn en pas afgestoten worden door de natuurlijke cel vernieuwing. Een ongekend bijzondere werking!

Normaliter is Platinum een te grote molecuul om opgenomen te kunnen worden. Daar in tegen is ultrafijn moleculair colloïdaal Platinum wel in staat om door de huidlagen te dringen. Nadat het Platinum ultrafijn versnipperd wordt met lasers, verwerkt met een fermentatieproces én gekoppeld wordt aan de juiste huidvriendelijke bacteriën is deze werkstof kalmerend, ontstekingsremmend, collageenstimulerend én herstellend op de huid. En voor het geval je het nog niet wist: huidveroudering geeft ontstekingsreacties in de huid. Dus met platinum kun je de huid verbeteren en verjongen, maar ook voorkomen het ontstekingsproces in de huid op gang komt.

Wil je een antioxidant die nooit uitgewerkt is én vrije radicalen vernietigt zolang het in de huid aanwezig is: dan zijn de producten met Platinum extract een goede investering voor een duurzaam gezonde, mooie huid.

 

Platinum serie

Wie het Forlle’d Platinum Lotion, Essence, Cream en oogverzorging éenmaal geprobeerd heeft kent het Forlle’d everlasting egaliserend effect met een eindeloze glow. En dat is wat we allemaal willen. Voor de bewuste consument die resultaat en beleving tegelijktijdig wil is Forlle’d en het ultrafijn moleculaire Platinum een uitkomst. Forlle’d is erin geslaagd een exclusieve serie aan producten te vervaardigen die resultaat bieden met een luxe beleving.

Highlight:

Forlle’d Platinum Essence: een uiterst geconcentreerd serum voor alle huidtypes met tekenen van vermoeidheid, gevoeligheid of veroudering. Een multifunctioneel effect op gebied van antioxidatie, ontgifting en verheldering voor zelfs de meest gevoelige huiden. En een nog groter voordeel: vaal zijn antiaging producten niet het meest optimale qua veiligheid bij gevoelige en reactieve huiden. Daarin tegen bewijst het Forlle’d Platinum Essence dat anti aging en een gevoelige huid wél tegelijkertijd behandeld kan worden…

Wist je dat je ook een Platinum behandeling kan ondergaan bij een Forlle’d huidpecialist?

 

Wil je meer weten wat Forlle’d voor je kan betekenen? Zoek een Forlle’d huidspecialist bij je in de buurt voor een liefdevolle aanraking op basis van andere ‘nex-level’ werkstoffen zoals Japanse katoen, parelextract, het Forlle’d Gepatenteerde hyaluronzuur en uiteraard het wonderbaarlijke Platinum extract. Het spreekwoord luidt dat zwijgen staat voor zilver en spreken voor goud. En daaraan voeg ik graag toe: Forlle’d staat voor Platinum en dat mag dan wel geen goud maar het resultaat staat!

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist