No Nonsense Beaty Bindweefselmassage

Geef je huid een kans

Juist! Onder dit motto wordt dagelijks met veel liefde gewerkt aan huidverbetering door ruim 400 huidcoaches over heel Nederland. Met producten van Nederlandse bodem in combinatie met de hannah bindweefselmassage gebeurt er meer met je huid dan enkel het verzorgen van je huid. Dankzij de up-to-date kennis van de hannah huidcoach wordt je huid op de juiste, voor iedereen een unieke wijze behandeld zodat de allerbeste resultaten behaald kunnen worden.

Een van de methodes waar de hannah huidcoach in gespecialiseerd is omvat de revolutionaire bindweefselmassage die ruim 30 jaar geleden door founder Hannah Hakze is ontwikkeld voor het gezicht. Anno 2021 is deze unieke techniek nog steeds een uiterst succesvolle en resultaatgerichte behandeling. De kern van het huidprobleem staat centraal en het maximale resultaat wordt ten allen tijden als doel voor ogen gehouden.

 

Lees verder onder de video.

 

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een unieke massage waarbij het onderliggende bindweefsel in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massagetechnieken. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, blokkades worden verminderd en het bindweefsel wordt sterker en steviger. De huid is door deze massage beter in staat om voedingstoffen uit je producten op te nemen en beter de cellen te voorzien van zuurstof. Bindweefselmassage is een techniek waarbij de algehele huidconditie verbetert waardoor het oplossen van huidproblemen mogelijk wordt.

Het is een vriendelijke manier om de huid te stimuleren collageen aan te maken. Dit gebeurt door het uitvoeren van specifieke massage technieken toegepast in het huidgebied waar zich de fabriekjes bevinden die deze vezels produceren (fibroblasten om precies te zijn).  Fibroblasten reageren op verschillende soorten prikkels, dus ook bindweefselmassage.

Verder is het belangrijk om je te realiseren dat collageen een lui stofje is: het heeft veel tijd nodig om zich op te bouwen. Wil je collageenaanmaak stimuleren, dan is het van belang om de bindweefselmassage vaker te ondergaan en daarnaast is het zeer aan te bevelen om de juiste producten te gebruiken die zijn afgestemd op je huid voor het beste resultaat. Je huidcoach is de juiste aangewezen persoon je hierin te begeleiden.

De bindweefselmassage is toe te passen bij vele vormen van huidverbetering zoals bij acne, eczeem, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, rimpels en werkt ondersteunend voor alle huidverbeteringsproducten. Bovendien is het gewoon lekker!

Wil je weten wat de bindweefselmassage voor jouw huid kan betekenen? Ga dan op zoek naar een hannah huidcoach bij jou in de buurt en laat je informeren! www.hannah.nl

 

© Ahmet Turkkani