, ,

B.ITCHY! The Aftercare

Heb je jeuk? Of een huid die om wat voor reden dan ook even pas op de plaats moet? Lees dan gauw verder, want vanaf nu is er een gloednieuw product met maar één doel: je huid herstellen van alle narigheid!

 

B.ITCHY! The Aftercare is een nieuw merk en de naam verklapt al de grootste claim van het product: anti- jeuk. Heb je last van een schilferige huid, problemen met de celdeling, een branderige huid of is je huid (on)gewenst beschadigd? B.ITCHY! The Aftercare zorgt voor een kalmerende werking met daarnaast een versneld herstel van alle beschadigingen van de huid.

 

Wie mooi wil zijn heeft daar veel voor over. Behandelingen zoals permanente make up, microneedling, lasers of coagulatie zijn behandelingen die hoe dan ook de huid (gecontroleerd) beschadigen. Een goed en veilig herstel is daarbij een primaire noodzaak en B.ITCHY! The Aftercare zorgt daarvoor. Hoe?

 

Safety first

Uiteraard draait alles op het moment dat de huid beschadigd is om veiligheid. Het laatste wat je wil is een infectie, dus wil je schadelijke bacteriën en overige ziekteverwekkers buiten je huid houden dan is de eerste stap het schoonhouden van het behandelde gebied met daarbij de noodzaak van een snel herstel. Daarbij moet het resultaat zorgen voor tevredenheid. Vanuit dat oogpunt is er weloverwogen gekozen voor specifieke werkstoffen die binnen deze buitengewone formule de hoofdrol spelen.

 

Propolis, Kurkuma en meer

Ooit gehoord van Propolis? In het Oude Egypte werd Propolis gebruik bij het genezen van wonden, terwijl recent de moderne wetenschap heeft bewezen dat het een bacterie- en schimmelwerende werking heeft. Daarnaast heeft het een jeukstillende werking en draagt bij aan een snel herstel van huidbeschadigingen. In het algemeen heeft Propolis een weerstand verhogende werking.

 

Kurkuma bevat het werkzame stof Kurkumine en is werkelijk een bom aan antioxidanten. Daarnaast ondersteunt het een versneld herstel van de huid terwijl het supermoderne ingrediënt Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 een filterdun ademend pleistertje op de beschadigde huid plakt. En voor de duidelijkheid: dit ademende pleistertje werkt waterafstotend waardoor men niet bang te zijn dat het bevochtigen van de huid het resultaat in de weg staat.

 

Niacinamide (vitamine B3) is eveneens een antioxidant die ontstekingen tegengaat, roodheid onderdrukt, de aanmaak van collageen bevordert en aanmaak van pigment na trauma (post inflammatoire hyperpigmentatie) tegen gaat. Overige ingrediënten zoals Aloe Barbadensis, Centella Asiatica en Koperpeptiden zorgen voor een comfortabel product die de huid verkoeld en snel herstelt.

 

Overweeg je permanente make up, microneedling, laserbehandelingen of een andere behandeling die zorgt voor een gecontroleerde huidbeschadiging? Dan is B.ITCHY! The Aftercare een allesomvattend, veilig en effectief product voor een snel herstel met oogverbluffend resultaat!

 

© Ahmet Turkkani, Skincare Realist