No Nonsense Beauty

Alpha-H is een professioneel skincare merk uit Australië dat zich specifiek richt op huidverbetering. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, hyaluronzuur, peptiden en vitamines. Daarnaast hebben de producten, waar nodig, een lage pH-waarde. Dit zet de huidcellen aan het werk en zorgt ervoor dat de ingrediënten de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten werken hierdoor op cellulair niveau en zorgen zo van binnenuit voor huidverbetering.

Michelle Doherty was de drijvende kracht achter Alpha-H. Ze heeft jarenlang een ernstige vorm van acne gehad, die na haar jeugd niet verdween. Rond haar 30e liep ze bij toeval tegen de productformule aan die zij later omdoopte tot ‘Liquid Gold’. Haar huid knapte voor het eerst in jaren op. Van hieruit begon zij haar eigen producten te ontwikkelen: Alpha-H was geboren.

Door haar bevlogenheid is Alpha-H de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een internationaal merk met een toegewijde schare fans onder dermatologen, cosmetisch artsen, huidspecialisten, beauty journalisten en celebs. Liquid Gold is inmiddels een internationale bestseller; wereldwijd worden er iedere minuut twee verkocht.

Institute BCN

MESOCEUTICALS®
Institute BCN is gespecialiseerd in mesotherapie. Dit Spaanse laboratorium levert wereldwijd al jarenlang pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten voor alle vormen van mesotherapie. Een hoogstaand merk dat thuishoort in de salon van de professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialist die zich richt op resultaat.

BEHANDELINGEN OP MAAT
Institute BCN heeft een breed assortiment van mesotherapie ampullen en behandelingen ontwikkeld, waarmee je problemen als verslapping, pigmentatie, acne, couperose, littekens, striae en zelfs haarverlies letterlijk bij de kern aanpakt. Door de ampullen onderling te combineren kun je bovendien zeer gepersonaliseerde behandelingen samenstellen, rekening houdend met de specifieke conditie en behoeften van de huid per cliënt.

DE KRACHT VAN RESULTAAT
Uitgangspunt bij alle productformules van Institute BCN zijn de effectiviteit, de juiste moleculaire grootte en zuiverheid van de werkstoffen, de wetenschappelijke onderbouwing en de veiligheid. Daarnaast is alles steriel verpakt, zonder conserveringsmiddelen, parfums of andere additieven wat garant staat voor optimale tolerantie en minimale irritatie. Met insluizen ga je immers diep de huid in.